KÉP SZÍN TÉR

Friss

Létformák – Dallos István fotókiállítása | videoriport

„A víz,a jég, az ég, a homok, a kavicsok, a fények, az árnyékok, a növények, a madártoll, a csónakok fotói a természet mikrokozmoszából küldött szűkszavú távirati jelentések. A képek készítője a mögöttes tartalmakat kutatja, a jelentéktelennek tűnőben találja meg a távlatokat. Azt gondolom, akkor járunk el helyesen, ha ezeket a...

Megnézem

Fotógalériák

 Tábor-képek

 Kiállításmegnyitó képek

Fotóművészeti Műhely

Az egyesület hivatalosan 2005. októberében alakult. Székhelye Tatabánya. Az egyesület jelenlegi taglétszáma tizennégy fő, de a közös rendezvényeken állandóan mintegy húsz fős baráti társaság vesz részt.

Az egyesület már jóval a hivatalos megalakulása előtti időponttól, 2001. óta rendszeres programokat szervez. Legfőbb eseményének tekinthető a minden évben nyáron megszervezett, szakmai programokkal tarkított egy hetes táboros együttlét, amelyet ez idáig a Tatabányai Szabadtéri Bányászati Múzeum területén tartottak. Évente 3-4 kiállítást szerveznek. Komárom Esztergom Megyén valamint országos fotópályázatokon túl szerepeltek már Szlovákiában, Nyitra Megyében, de tagjaik alkotásait ismerik immár Budapesten, és Kalocsán is.

További céljuk, hogy más megyékbe is eljuttassák alkotótársaik, valamint a környezetükben élő amatőr fotográfusok képeit, más megyékben és más fotókörökkel is szakmai kapcsolatokat teremtsenek.

Videók

Impresszum

Kakuk Tamás

szerkesztő